Notícies Palma

Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

L'Ajuntament dóna suport a la campanya "Jo acull" per a l'acollida i protecció de les persones refugiades

15 de març de 2017

José Hila i Aligi Molina s'han reunit avui amb representants de l'ONG Amnistia Internacional, impulsora de la campanyaPalma, 15 de març de 2017.- El batle de Palma, José Hila, i el tinent de batle d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, s'han reunit avui amb representants de l'ONG Amnistia Internacional, impulsora de la campanya internacional "Jo acull" que exigeix als diferents Estats que brindin a les persones refugiades la protecció que necessiten i garanteixin que els seus drets humans són respectats.

Tant Hila com Molina han transmès a Carlos Martín, coordinador de la campanya a Balears i a Montse Farran, ambdós membres d'Amnistia Internacional, el suport de l'Ajuntament a aquesta campanya.

La campanya demana que s'habiliti un lloc segur perquè les persones que fugen de la guerra, el terror, la persecució i la violència puguin refer les seves vides.

Molina ha recordat que ja al novembre del 2015 el ple de l'Ajuntament declarà Palma com a ciutat d'acollida i el mes de febrer aprovà una nova declaració institucional "per a renovar el nostre compromís en relació amb aquesta qüestió i exigir al Govern espanyol i a la Unió Europea que acceleri de forma seriosa el procés de trasllat de les persones que cerquen refugi a les fronteres europees i que han de venir a l'estat espanyol". L'estat havia assumit el compromís d'acollir a més de 17.000 persones a l'estat espanyol i fins ara han arribat poc més de 1.000 persones.

Data darrera modificació: 15 de març de 2017

Agenda