Notícies Palma

Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

Centre Flassaders acull els dies 19 i 20 de maig dues jornades amb experts sobre fiscalitat justa

10 de maig de 2017

Càrrecs polítics de diferents localitats, experts  i activistes de diferents àmbits abordaranqüestions com la fiscalitat municipal amb perspectiva de gènere, el frau Il'elusió fiscal

Laregidoria de Funció Pública I Govern Interior promou aquestes jornades deformació amb l'objectiu de trobar respostes i aportar mesures concretes percombatre la desigualtat 

Palma, 9 de maig.-. Els dies 19I 20 de maig el Centre Social Flassaders acollirà les primeres jornades deFiscalitat Justa que reuniran a diferents càrrecs polítics, experts Iactivistes a conferències I taules rodones amb l'objectiu de fer feina pertrobar respostes I aportar mesures concretes per poder combatre la desigualtat. La inscripció a aquestes jornades ésoberta i es pot fer a traves del mail escolamunicipaldeformacio@palma.cat.

Des de la regidoria de FuncióPública i Govern Interior s'han promogut amb la col·laboració d'Infermón Oxfami Attac Mallorca aquests dos dies dedicats a parlar i debatre sobre el frau il'elusió fiscal i la fiscalitat justa. Les jornades s'estructuren en dos dies,divendres dia 19 apartir de les 18:00 hores dedicat a ponències sobre la fiscalitat justa dinsl'àmbit municipal i dissabte dia 20  esde les 11:00 hores dedicat a ponències sobre la fiscalitat justa fora del'àmbit municipal.

Així, divendres la regidora deFunció Pública i Govern Interior, Aurora Jhardi abordarà la qüestió de "Quinaés la situació del frau i l'elusió fiscal a casa nostra", l'activista social imembre de la plataforma per l'Auditoria Ciutadana del deute i la cooperativaEkona Iolanda Fresnillo explicarà què és la fiscalitat municipal des de laperspectiva de gènere i Patricia Cantarell, responsable de mobilitat social ipresència pública d'Intermón Oxfam explicarà la campanya zones lliures deparadisos fiscals.

Dissabte dia 20 al matí la portaveu del Gob, Margalida Ramis explicaràmesures fiscales per a respondre a la massificació turística i el professord'Economia Xavi Mir explicarà "El mercat perfecte no inclou imposts.Adoctrinament a la Universitat". El regidor d'Economia i Hisenda de Madrid,Carlos Sánchez Mato, parlarà de Fiscalitat Justa a les Administracions. Ladirectora general de Funció Pública, Joana Maria Adillón, moderarà el debat.

Data darrera modificació: 12 de maig de 2017

Agenda