Notícies Palma

Segueix el Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

Alumnes de 4t d'ESO de l'IES Ses Estacions participen en el taller 'Sabem què menjam?'

29 de març de 2019

L'objectiu de l'activitat és que el jovent comprengui l'etiquetatge dels aliments per a poder seguir una dieta saludable i ser consumidors més conscients

Palma, 29 de març de 2019.- La regidora de l'Àrea de Sanitat i Consum, Antònia Martín, i la directora general, Maria Antònia Comas, han visitat avui dematí el mercat municipal de l'Olivar, on s'ha duit a terme el taller "Sabem què menjam?". Aquesta activitat, impulsada per l'Àrea, té com a objectiu principal informar sobre els aliments el jovent des que comença a consumir de forma independent: saber el seu origen, la seva conservació, els ingredients que els componen o els nutrients que aporten.

Els protagonistes de l'activitat han estat els i les alumnes de 4t d'ESO de l'IES Ses Estacions. El taller, que ha estat a càrrec de Maria Ingla, infermera i membre de l'equip tècnic de l'Àrea, s'ha basat en l'estudi de l'etiquetatge en els aliments que es troben diàriament a les superfícies comercials. Una pràctica que "hauria de ser un hàbit en la nostra rutina", com ha dit, ja que "ajuda a comparar i triar els més saludables", i alhora a identificar components que poden causar al·lèrgies o intoleràncies alimentàries.

Com ha volgut recalcar als i a les alumnes la regidora Martín, "es tracta de mirar el món d'una manera més informada, perquè pugueu exercir els vostres drets com a persones consumidores, saber què menjau i decidir el que us convé o no". Aquests tallers s'adrecen als nivells educatius de secundària obligatòria, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior, educació de persones adultes i públic en general. Es duen a terme a l'aula d'usuaris del primer pis del mercat de l'Olivar i són totalment gratuïts.

Data darrera modificació: 29 de març de 2019

Agenda