Notícies Palma

Segueix el Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

Un grup d'alumnes dels instituts Joan Alcover i Ramon Llull presenta les seves propostes per al Velòdrom

3 de maig de 2019

Alumnes de primer d'ESO han mostrat les seves idees fruit d'un procés participatiu duit a terme amb l'Àrea de Model de Ciutat

El batle de Palma, Antoni Noguera, i el regidor d'Urbanisme, Jose Hila, han escoltat les seves propostes

Una gran zona verda, la interconnexió entre els dos parcs o que sigui una zona wifi han estat alguns dels seus suggeriments

Palma, 3 de maig de 2019.- Un grup d'alumnes de primer d'ESO dels instituts Joan Alcover i Ramon Llull han presentat avui a la sala de plens de l'Ajuntament les propostes que han dissenyat per al parc del Velòdrom del Tirador de Palma després de mesos de treball conjunt amb l'Àrea de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne. El batle de Palma, Antoni Noguera, i el regidor d'Urbanisme, Jose Hila, han escoltat les idees dels alumnes.

A les seves propostes, els alumnes han definit com volen que sigui el parc sobre la base dels criteris de participació en la presa de decisions establerts a través de la declaració de Palma com a Ciutat Amiga de la Infància d'UNICEF, i amb l'objectiu que s'impliquin amb el futur parc. Els seus suggeriments han sorgit de xerrades amb els tècnics de l'Ajuntament, que els han explicat com es dissenya un parc i com es construeix un espai públic a la ciutat. Avui també han assistit a la presentació per a conèixer de primera mà les seves aportacions.

Els alumnes del Joan Alcover han fet una enquesta entre 257 alumnes del centre, que han conclòs la necessitat que els parcs del Canòdrom i del Tirador es connectin per a, així, poder unir els barris que hi confronten. També han demanat pistes, zones obertes, espais per a reunir-se i relaxar-se i zones ben il·luminades per a evitar els espais cecs i en penombra, a més de molta vegetació per a reduir l'efecte illa de calor.

L'alumnat del Ramon Llull, per la seva banda, ha presentat tres dibuixos amb diferents idees: zones verdes, equipaments esportius, fonts per a beure o que sigui una zona wifi són algunes de les propostes que han plantejat.

Data darrera modificació: 6 de maig de 2019

Agenda