Notícies Palma

Segueix el Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

Prop d'un miler d'alumnes participen en el setè mercat ICAPE

8 de maig de 2019

Palma, 8 de maig de 2019.- El mercat ICAPE, en la setena edició, ha reunit prop d'un miler d'alumnes de 19 centres educatius a la plaça Major de Palma en una nova jornada solidària. En total s'han desplegat 38 paradetes on venien els productes a través d'ONG creades, els beneficis dels quals destinaran després a ONG reals.

El programa ICAPE és gestionat per l'IDI (Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears), i impulsat per les conselleries de Treball, Comerç i Indústria i d'Educació i Universitat, a més de comptar amb el suport i col·laboració de l'Ajuntament, a través de la Regidoria de Sanitat i Consum, per a muntar el mercat.

Han visitat el mercat el batle de Palma, Antoni Noguera; la regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martín; la directora general de Fires i Mercats, Griselda Sesé, així com diversos membres del Govern de les Illes Balears i de l'IDI. Tots han agraït als alumnes el seu esforç i esperit solidari, i els han felicitat per la feina feta durant el curs.

Segons Martín, aquest mercat "fomenta la creativitat, la innovació i l'esperit de col·laboració" entre els alumnes de primària. Amb els alumnes de secundària el més important, segons ha dit la regidora, és que entenguin "què és fer feina en grup, i sobretot la solidaritat", valors tots "del mercat i molt importants per a nosaltres", ha dit.

Els centres educatius que hi han participat són: Sant Francesc, Es Pil·larí, Pius XII, Santa Magdalena Sofia, Son Oliva, Manjón, Nostra Senyora de la Consolació, CIDE, Juan de la Cierva, La Porciúncula, el Sagrat Cor, Sant Pere, i els IES Antoni Maura, Es Liceu, Ramon Llull, Santa Maria, Llucmajor i Calvià.

Data darrera modificació: 8 de maig de 2019

Agenda