Notícies Palma

Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

L'Ajuntament i EMAYA col·laboren al màxim amb la investigació judicial oberta

19 d'agost de 2019

Palma,  17 d'agost .- Arran de les informacions publicades als mitjans de comunicació sobre una investigació del Seprona en relació amb un presumpte delicte ambiental a Palma, l'equip de govern de l'Ajuntament de Palma manifesta que la causa ha estat declarada secreta i, per tant, no és possible facilitar cap tipus d'informació. En tot cas, l'Ajuntament i EMAYA reafirmen la seva màxima col·laboració amb les autoritats judicials, d'acord amb els principis de transparència i responsabilitat institucional.

L'equip de govern assegura que durant la darrera legislatura no s'ha comès cap tipus d'irregularitat i que sempre s'ha obrat i vetlat per l'interès general, el bé comú i la protecció del medi ambient.

En l'hipotètic cas que la investigació estigui relacionada amb els abocaments a la mar, l'Ajuntament recorda que des de 2015 l'equip de govern municipal, i especialment l'equip d'Emaya, ha treballat intensament per a protegir el medi ambient, la qual cosa ha estat una prioritat institucional.

Una vegada que es decreti l'aixecament del secret de sumari es facilitarà tota la informació necessària a l'opinió pública.

Data darrera modificació: 21 d'agost de 2019

Agenda