Notícies Palma

Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

L'Àrea de Mobilitat supervisa la construcció dels nous busos de quinze metres de l'EMT

20 d'agost de 2019

Un equip de l'EMT ha visitat aquesta setmana les instal·lacions de l'empresa Man ubicada a  Logronyo on s'estan fabricant els busos de 15 metres que s'incorporaran a la flota de l'EMT durant la tardor

Palma, 20 d'agost de 2019.- El tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, i el gerent de l'Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT), Mateu Marcús, han realitzat una visita tècnica a la carrosseria Burillo SL, ubicada a Logronyo, on s'estan fabricant els autobusos de 15 metres que s'incorporaran a la flota de l'EMT a partir de la tardor d'enguany.

L'empresa Burillo SL construeix els autobusos de la marca Man a qui s'adjudicaran els autobusos de 15 metres en el procés de licitació per a adquirir 100 nous busos de l'EMT. En concret,  a Logronyo s'estan fabricant 12 unitats de 15 metres amb un cost unitari de 376.900 euros i un cost total de 4.522.800 euros.

L'EMT té previst que aquests 12  nous busos estiguin enllestits durant la tardor d'enguany i es vagin incorporant a la flota de l'Empresa Municipal de Transports.

Cal recordar que Man, juntament amb Iveco España i l'empresa Scania Hispania, és una de les tres empreses adjudicatàries dels contractes per a l'adquisició de 100 autobusos de gas natural que el Consell d'Administració de l'EMT va aprovar a finals de 2018.

Durant aquesta visita tant el cap tècnic com el cap de taller i un tècnic responsable d'operacions, a més del tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, s'han entrevistat amb els responsables de producció i qualitat de l'empresa Man. L'equip tècnic ha pogut comprovar com s'estan fabricant els vehicles, veure si s'han de rectificar errades en el procés de producció i tancar una data de lliurament dels busos.

Data darrera modificació: 20 d'agost de 2019

Agenda