Notícies Palma

Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

L'equip de govern expressa el seu màxim suport a la gestió d'EMAYA durant l'anterior legislatura

22 d'agost de 2019

Palma, 22 d'agost .-Arran de la investigació judicial oberta i de les notícies publicades als mitjans de comunicació, l'equip de govern de l'Ajuntament de Palma expressa el seu màxim suport a la gestió que es va dur a terme a EMAYA durant la passada legislatura.

L'equip de govern dona suport a la gestió que feu durant l'anterior mandat a EMAYA la llavors responsable de l'empresa municipal Neus Truyol i actual regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sosteniblitat, i l'anterior gerent de l'empresa pública, Imma Mayol.

L'Ajuntament de Palma recorda que actualment ha de respectar el secret de sumari dictat sobre aquesta investigació judicial i es compromet a facilitar més informació a l'opinió pública tan aviat com el jutge dicti l'aixecament del secret.

L'Ajuntament i EMAYA reafirmen la seva màxima col·laboració amb les autoritats judicials, d'acord amb als principis de transparència i responsabilitat institucional.

L'equip de govern assegura que durant la darrera legislatura no s'ha comès cap tipus d'irregularitat i que sempre s'ha obrat i vetlat per l'interès general, el bé comú i la protecció del medi ambient.

En aquest sentit, l'equip de govern recorda que durant l'anterior legislatura es treballà intensament i de forma prioritària des d'EMAYA per a protegir el medi ambient i eliminar abocaments, una acció que no es produí durant anteriors mandats.  

Data darrera modificació: 23 d'agost de 2019

Agenda