Notícies Palma

Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

Un passeig de Palma du des d'avui el nom del Pare Manolo

9 de setembre de 2019

La ubicació de la placa, que es troba al parc de la Riera, ha estat triada pels veïns i veïnes de la zona

Hila: "El record de la seva petjada sempre quedarà en aquest espai"

Palma, 9 de setembre de 2019.- Manuel Haro Martínez, el Pare Manolo, ja té des d'avui un passeig que du el seu nom. El passeig es troba al parc de la Riera, devora Son Cotoner, el barri on va desenvolupar la seva tasca social, i la seva ubicació ha estat triada pels veïns i veïnes de la zona. El Districte Ponent s'ha encarregat de tramitar la petició veïnal.

El batle de Palma, Jose Hila, ha posat en valor la gran feina que va fer el Pare Manolo. "Aquest acte és el reconeixement de la ciutat a una persona molt estimada", ha dit Hila. Segons el batle, "veia les necessitats que tenia Son Cotoner i lluitava per a aconseguir una solució". El batle ha destacat que el Pare Manolo va posar en marxa una escola, el club d'esplai, el grup de la tercera edat o l'equip de futbol, entre d'altres. "Fan falta a Palma, i a qualsevol altra ciutat, molts de Padres Manolos, persones compromeses, lluitadores i solidàries. Des d'avui, amb aquesta placa el record de la seva petjada sempre quedarà en aquest espai", ha conclòs Hila.

Durant l'acte, la presidenta de l'Associació de Veïnats de Son Cotoner, Josefa Vaca, ha agraït a l'Ajuntament la feina feta. A l'acte hi han assistit veïnats i veïnes de la zona a més de representants de la Plataforma Padre Manolo i d'altres associacions de veïnats.

Data darrera modificació: 10 de setembre de 2019

Agenda