Notícies Palma

Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

Emaya i Mobilitat informen de talls de trànsit al c. de Josep Tous i Ferrer a partir de dilluns

21 d'octubre de 2019

En el marc de les obres de conversió en zona de vianants del c. de Velázquez i la reurbanització del c. de Josep Tous i Ferrer, Emaya renova la xarxa d'aigua potable i de clavegueram.

Palma 18 d'octubre de 2019. EMAYA i el Departament de Mobilitat s'han coordinat per a executar la renovació de la xarxa de sanejament i d'abastaments d'aigua potable en el marc del projecte de conversió en zona de vianants del c. de Velazquez i de reurbanització del de Josep Tous i Ferrer.

La renovació de la xarxa en mal estat evitarà futures avaries i talls d'aigua. La seva situació, a una profunditat d'uns 3 m, obligarà a tallar la circulació. Concretament,  es tallarà el carrer de Josep Tous i Ferrer a partir del pròxim dilluns 21 d'octubre, i fins dia 1 de novembre, quan es preveu que s'hi reobri la circulació.

Al plànol adjunt es mostra l'únic accés que quedarà habilitat per a arribar al pàrquing  Mercat de l'Olivar, consensuat amb la direcció d'aquest. Des de l'Àrea de Mobilitat es recomana no emprar el cotxe per a accedir al mercat mentre durin les obres.

El trànsit es desviarà provisionalment a través del c. de la Volta de la Mercè, canviant el sentit de la circulació a la pl. de l'Olivar, el c. dels Caputxins i el del Bastió d'en Sanoguera.

L'accés a l'aparcament del mercat es realitzarà a través de la pl. del Comtat del Rosselló i s'hi habilitarà provisionalment l'accés actual com a sortida.

Així mateix, aquests canvis en la circulació provocaran modificacions en el servei de recollida de residus. S'han consensuat el precintat d'alguns contenidors, la reubicació d'altres i la col·locació de provisionals.

Els contenidors situats als c. dels Caputxins i de Josep Tous i Ferrer es reubicaran provisionalment a la plaça del Comtat del Rosselló. Es precintaran els contenidors soterrats de la zona, que restaran inoperatius mentre duri l'obra. s'hi col·locaran, a canvi, 10 contenidors provisionalment a la zona decàrrega i descàrrega.

L'Ajuntament de Palma agraeix la col·laboració, especialment al Mercat de l'Olivar, i demana disculpes per les molèsties ocasionades. Es treballa per a afectar tan poc com sigui possible la ciutadania.

Data darrera modificació: 21 d'octubre de 2019

Agenda