Notícies Palma

Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

L'Ajuntament de Palma i la Policia Local expliquen a Pere Garau la nova oferta pública al cos municipal

21 d'octubre de 2019

 El termini per a inscriure's per a les 101 noves places de la Policia finalitza el 23 d'octubre.

Palma, 20 d'octubre de 2019. L'Ajuntament de Palma i la Policia Local han visitat aquesta setmana el barri de Pere Garau per a fer-hi una xerrada orientativa sobre la nova convocatòria de places del cos municipal.

L'acte, obert a tota la ciutadania, va tenir lloc al Casal de Barri de Pere Garau. Unes 15 persones; la majoria, joves interessats i interessades a fer-se policies, assistiren a la xerrada. La regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Maria  Adrover, i la coordinadora de l'Àrea, Joana Maria Adillón, així com la major de la Policia Local Antònia Barceló; el portaveu del Cos, l'oficial Àngel Garcia, i Isidra Escribano, l'única gent en actiu de la primera promoció de dones policia, de l'any 1980, aportaren als assistents informació de primera mà sobre la Policia Local.

Durant una hora els ponents varen parlar de la necessitat de comptar amb nous policies a Palma, dels avantatges que té la feina de Policia i de la reserva del 40 per cent per a dones a la convocatòria pública que està en marxa, de 101 noves places. Aquesta xerrada s'emmarca en la campanya de difusió de l'oferta pública de feina que s'inicià fa dues setmanes amb els joves a la Facultat de Dret de la UIB. Cal recordar que el termini per a inscriure-s'hi finalitza el pròxim 23 d'octubre.

La intenció del consistori és continuar amb aquest format de xerrades obertes a diversos barris de Palma i a centres educatius i de formació professional. 

Data darrera modificació: 21 d'octubre de 2019

Agenda