Notícies Palma

Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

Vídeo mapping pel clima a la façana de Cort

21 d'octubre de 2019

L'acció, que tendrà lloc aquest dijous entre les 19.30 i les 21.30 h, vol contribuir a sensibilitzar i mobilitzar la ciutadania sobre els efectes del canvi climàtic

Palma, 21 d'octubre de 2019.- Cort se suma a la lluita contra el canvi climàtic el proper dijous 24 d'octubre amb la projecció d'un vídeo mapping 3D a la façana de l'Ajuntament. La projecció, que té una durada de 7 minuts, es podrà veure entre les 19.30 i les 21.30 hores de dijous de forma ininterrompuda.

Aquesta acció s'emmarca en el la commemoració a nivell mundial del Dia Internacional contra el Canvi Climàtic, declarat per l'ONU, i té per objectiu mobilitzar i sensibilitzar milions de persones de tot el món sobre els efectes del canvi climàtic i el greu perill que comporta l'escalfament global.

Accions pel clima

L'Ajuntament de Palma va anunciar el passat mes de setembre una sèrie d'accions per a combatre i mitigar l'impacte del canvi climàtic. Algunes de les accions que es duran a terme durant els propers anys són les següents:

·        Es plantaran 10.000 arbres i s'obriran nous parcs.

·        Es renovarà la flota de l'EMT amb vehicles menys contaminants.

·        S'apostarà pel tramvia, un mitjà de transport d'alta capacitat.

·        Se seguirà renovant l'enllumenat públic per reduir el consum energètic de CO2.

·        Es crearan nous eixos cívics: Nuredduna i Cotlliure.

·        Es potenciarà l'autoconsum amb la instal·lació de plaques solars a espais municipals per consumir una energia més neta.

Data darrera modificació: 21 d'octubre de 2019

Agenda