Notícies Palma

Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

Cultura i Benestar col·laborarà amb el Cirque du Soleil per a fer arribar la cultura a les persones amb més dificultats socials

21 d'octubre de 2019

Noguera:"Connectar la cultura amb el benestar i els col·lectius vulnerables és clau per a fer una ciutat més justa"

Palma, 21 d'octubre de 2019.- La Regidoria de Cultura i Benestar de l'Ajuntament de Palma i el Cirque du Soleil han signat un acord de col·laboració per a fer arribar l'espectacle Corteo als col·lectius en risc de la ciutat.

El regidor de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha explicat que "treballar per a connectar la cultura amb el benestar i els col·lectius vulnerables és clau per a fer una ciutat mé sjusta". Noguera ha afirmat que "la cultura és part imprescindible de la vida de les persones i tothom hi ha de tenir accés i poder-la viure".

L'Ajuntament posarà a disposició diferents mitjans de difusió de l'esdeveniment que es tinguin a l'abast. Amb aquesta col·laboració per part de l'Ajuntament de Palma es facilita i aconsegueix l'arribada del Circ du Soleil a Palma, per a oferir un espectacle del qual durant el 2020 a l'Estat espanyol tan sols es podrà gaudir a Palma.

Cal recordar que des de l'Àrea ja es va dur a terme una col·laboració del mateix tarannà amb la companyia de teatre La Cubana i el seu espectacle Adiós Arturo, ja que gràcies a la col·laboració un total de 440 persones vulnerables varen gaudir d'un contacte directe amb la cultura i la companyia de teatre de la Cubana mitjançant masterclass, visites i representacions.

L'espectacle tindrà lloc del 7 al 16 d'agost de 2020 al Velòdrom de les Illes Balears i la venda general d'entrades comença el divendres 25 d'octubre a les 10 hores.

Data darrera modificació: 22 d'octubre de 2019

Agenda