Notícies Palma

Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

Educació manté l'oferta formativa de l'Escola de Música i del Servei Municipal d'Educació de Persones Adultes a través de les aules virtuals

24 de març de 2020

Palma, 24 de març de 2020.- La Regidoria d'Educació i Política Lingüística ha posat els mitjans virtuals necessaris perquè l'Escola Municipal de Música de Palma i l'Escola d'Adults puguin continuar el curs amb la major normalitat possible.

L'aula virtual ha permès continuar el ritme de les classes a l'Escola de Música per als seus 502 alumnes (infants, sensibilització, instruments, orquestres i adults). Així, durant la primera setmana s'han fet 147 sessions virtuals. A més, s'han creat i ofert al web de l'escola (www.escolademusicadepalma.cat) recursos i enllaços com concerts, espais operístics, viatges virtuals d'interès per a l'alumnat i que són oberts al públic en general. Aquests recursos permeten a totes les famílies trobar activitats alternatives de caràcter educatiu.

D'altra banda, des del Servei Municipal d'Educació de Persones Adultes, s'ha posat en marxa un nou procediment de gestió dels cursos i més recursos digitals perquè els 1.539 usuaris puguin continuar els 94 cursos adscrits al servei (https://cursospalmaeduca.cat/). Mitjançant l'aula virtual s'han pogut seguir fent tots els programes: formació bàsica, llengües, noves tecnologies, preparació per a les proves d'accés a la universitat per a majors de 25 i preparació per a les proves d'accés a cicles de formació de grau mitjà.

D'aquesta manera, se segueixen duent a terme ambdós serveis. El regidor d'Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha explicat que "gràcies a les mesures empreses podem mantenir l'oferta formativa tant de l'Escola de Música com del Servei Municipal d'Educació de Persones Adultes i des de les nostres plataformes digitals treballam per a ampliar l'oferta i posar-la a l'abast de la ciutadania".

Data darrera modificació: 24 de març de 2020

Agenda