Notícies Palma

Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

El batle ha visitat avui les brigades municipals i els ha agraït la tasca realitzada durant la crisi de la covid-19

20 de maig de 2020

Durant el mes d'abril la feina de les 40 persones de les brigades municipals fou essencial per detectar els punts de Palma on realitzar les desinfeccions per part de diferents serveis

Palma, 20 de maig de 2020.-El batle de Palma, Jose Hila i la regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor han visitat avui les brigades municipals per agraïr-los "la tasca duta a terme" durant la crisi santiària de la covid-19. En concret, el batle ha visitat  les tasques de manteniment de voreres i asfaltat que en aquest moments l'àrea estàexecutant a Can Pastilla i Platja de Palma.

El batle ha volgut agraïrl a seva implicació i esforç  i la capacitat d'adaptació que han demostrat en moments complexos. Cal recordar que durant el mes d'abril les 40 persones de les brigades municipals, que habitualment realitzen reparacions en la via pública, varen haver de modificar les seves tasques i realitzaren, en diferents torns, detecció d'aquells punts de cada barri on hi havia ha més afluència de persones: farmàcies, hospitals,residències, supermercats i tendes d'alimentació, estancs, comissaries, etc.

Aquesta informació va permetre millorar maximitzar recursos humans i que les desinfeccions que realitzaven tant EMAYA com diferents contractes de l'àrea d'Infraestructures arribessin a més punts de Palma.

Data darrera modificació: 20 de maig de 2020

Agenda