Notícies Palma

Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

PalmaActiva repartirà entre comerços, mercats i restauradors 1.500 pantalles facials protectores donades per Makers Mallorca

21 de maig de 2020

Palma, 21 de maig.- PalmaActiva repartirà 1.505 pantalles facials protectores donades per l'Associació Makers Mallorca. Les pantalles es lliuraran entre comerços, mercats i bars i restaurants i PalmaActiva en coordinarà el repartiment. La distribució de les pantalles facials començarà demà divendres. Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, i Víctor Gómez, president de Makers Mallorca, han signat avui el conveni perquè aquesta donació pugui ser acceptada per l'Ajuntament de Palma per a distribuir les pantalles facials als mercats municipals, comerços de Palma i establiments de restauració. "Gràcies a aquest acord, anirem cedint part de les nostres instal·lacions com a punt de recollida de les pantalles", assenyala l'edil Rodrigo Romero. Romero afegeix que el lliurament del material es durà a terme de forma equitativa, preferentment mitjançant les patronals i associacions pertinents.

Makers Mallorca inclourà, juntament amb cada una de les pantalles facials, la documentació que avala la seva homologació així com les instruccions d'ús i manteniment.

Makers Mallorca

Makers Mallorca és una associació sense ànim de lucre que es va constituir l'any 2019 per a facilitar projectes i objectius comuns a la comunitat maker de les nostres illes. Els seus objectius principals són promoure la creació digital; divulgar la investigació en noves tecnologies i compartir el coneixement i els mitjans tecnològics. Amb l'aparició de la COVID-19, el moviment maker s'ha fet present en la lluita contra la malaltia amb la promoció de projectes i iniciatives dirigides a la producció de productes de protecció com pantalles facials, components per a respiradors i per a mascaretes FFP2. El 26 d'abril d'aquest any Coronavirusmaker va rebre la validació del Centre Nacional de Mitjans de Protecció del model de pantalla facial que donaran a l'Ajuntament, model que compleix el requisit específic de la norma EN166.

Data darrera modificació: 21 de maig de 2020

Agenda