Notícies Palma

Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

L'Ajuntament suspèn les festes de Sant Sebastià 2021

11 de gener de 2021

Els concerts i l'activitat esportiva i cultural queden anul·lats davant la incidència del covid-19

Els Premis Ciutat de Palma s'ajornen i tindran lloc quan la situació millori

L'Ajuntament ja havia anul·lat els foguerons, la Revetla i el Correfoc seguint la normativa del moment

Palma, 10 de gener de 2021.- L'Ajuntament de Palma, de mutu acord amb el Govern, suspèn les festes de Sant Sebastià i totes les activitats culturals i esportives associades a les festes patronals davant la incidència del covid-19. La mesura ha estat compartida avui amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, i els batles i batlesses de Mallorca que celebren les seves festes durant el mes de gener durant la reunió mantinguda per videoconferència per a prevenir el covid-19.

Així com fa un mes es varen suspendre els foguerons, la Revetla i el Correfoc seguint la normativa del moment, ara queden suspesos els concerts, les activitats culturals i la resta d'activitats que conformen el programa com, per exemple, la Diada Ciclista. En relació amb els Premis Ciutat de Palma, s'ajornen i es faran un cop la situació s'estabilitzi.

Aquesta mesura cerca contenir i rebaixar l'elevada incidència epidemiològica que hi ha actualment a Palma i Mallorca, que avui ha arribat a la seva xifra més alta amb més de 600 casos per 100.000 habitants a 14 dies.

Data darrera modificació: 12 de gener de 2021

Agenda