Notícies Palma

Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

L'EMT estrena un projecte educatiu perquè els infants s'acostin a la mobilitat sostenible

21 de juny de 2021

Avui s'ha presentat als alumnes del CEIP Els Tamarells la prova pilot d'aquest projecte pedagògic, que arrancarà el curs 2021-2022

L'EMT ha creat tres personatges, na Torí, en Lleó i en Gustau, amb les tres tipologies dels nous vehicles amb gas natural que són protagonistes del conte "Na Torí i els seus amics a la ciutat verda"

L'EMT, com fan altres empreses municipals, disposarà d'aquest projecte educatiu per a engrescar els centres a participar i treballar per la conscienciació de l'ús del transport públic i l'aposta per la mobilitat sostenible

Palma, 21 de juny de 2021.- El tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, el regidor d'Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, i el gerent de l'EMT, Mateu Marcús, han presentat avui al CEIP Els Tamarells de l'Arenal el projecte pilot d'activitat educativa de l'EMT.

Aquest projecte pedagògic té com a punt de partida el conte de l'EMT editat recentment titulat Na Torí i els seus amics a la ciutat verda i inclou tres busos retolats amb el nom i l'aspecte dels tres personatges del conte: na Torí, en Lleó o en Gustau, que es desplacen fins al centre educatiu durant tot el matí.

Amb aquest projecte, l'EMT vol contribuir a educar els infants en la mobilitat sostenible i disposar a més d'un projecte educatiu per a engrescar els centres i treballar en la conscienciació dels avantatges de l'ús del transport públic i l'aposta per la mobilitat sostenible.

Així, avui uns 500 alumnes de diferents cursos del CEIP Els Tamarells organitzats en 26 grups bombolla han pres part en aquesta activitat que té diferents parts.

Per a començar, l'EMT facilita material didàctic per a treballar a les aules amb els mestres on s'explica la importància d'usar el bus i les millores que suposa per a una ciutat com Palma. Després es realitza una visita guiada als nous busos amb un educador que presenta els personatges del conte (na Torí, en Lleó i en Gustau) i, alhora, explica els elements informatius de les parades, com són els nous busos i com funcionen amb gas natural, així com tot el funcionament i normes dins el bus.

Finalment, els participants a l'aula participen en un concurs en línia entre els alumnes i se'ls lliura un diploma per a cada nin i el certificat pel centre com a "Centre compromès amb l'ecomobilitat".

Data darrera modificació: 21 de juny de 2021

Agenda