Notícies Palma

Segueix el Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

Avui s'han encès els llums de Nadal de Palma

25 de novembre de 2021

Palma, 24 de novembre de 2021.- El batle de Palma, Jose Hila, la regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, el regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, i representants de la corporació municipal han assistit avui capvespre a l'acte simbòlic d'encesa dels llums de Nadal que s'ha fet a Cort.

La fundació RANA, ha estat enguany l'encarregada de l'encesa dels llums, després d'haver estat escollida mitjançant un procés participatiu obert a la ciutadania. RANA és una entitat sense ànim de lucre d'àmbit balear centrada a prevenir el maltractament i l'abús sexual infantil, a través d'activitats de sensibilització, educació i treball en xarxa.

Com ja es va fer l'any passat, per tal d'evitar aglomeracions i permetre a un major nombre de ciutadans poder gaudir de l'encesa, no s'ha fet una festa sinó que s'ha dividit en diferents espectacles de llum i so que es duran a terme a diversos endrets de la ciutat durant el cap de setmana vinent.

Des de les 18 h i fins a les 20 h d'avui capvespre s'han anat repetint una projecció a la façana de Cort (CORTLIGHT) inspirada en el dadaisme i que fusiona música i llums de colors. Enguany, la il·luminació nadalenca ha recuperat la tradicional carpa de la plaça Major. Com a novetat s'han instal·lat llaços a l'avinguda d'Antoni Maura.

A més, se sumen carrers decorats a barriades com al carrer de Rosselló i Cazador, carrer de Santiago Álvarez Avellán a la Indioteria, carretera de Llucmajor a l'Aranjassa, carretera Militar a l'Arenal i carrer de Pasqual Ribot a Son Dameto.

En total s'han decorat amb il·luminació un total de 1.074 arbres i palmeres de Palma i 415 quilòmetres de garlandes. L'Ajuntament de Palma, a través de l'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat, ha instal·lat, des del passat mes de setembre, la il·luminació de Nadal de més de 135 carrers i places de la ciutat.

La inauguració del betlem i de la bústia reial es farà divendres 26.

Data darrera modificació: 25 de novembre de 2021

Agenda