Notícies Palma

Segueix el Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

El mercat de Santa Catalina inaugura el seu betlem

25 de novembre de 2021

Palma, 25 de novembre de 2021.- El mercat de Santa Catalina ha inaugurat avui matí el seu betlem, una obra artesana que representa la barriada de Santa Catalina a l'època de la pagesia. Enguany incorpora edificis emblemàtics com el de l'hostal Cuba o el teatre Mar i Terra, que s'afegeixen als del mercat o dels Rentadors, entre d'altres.

El betlem es podrà visitar a l'interior del mercat des d'avui en horari de 8 a 15 h.

A la inauguració hi han assistit el coordinador de l'àrea de Promoció i Ocupació, Miquel Àngel Capó, i el director general de comerç, Fabrizio Di Giacomo, així com membres de la junta del mercat, veïnats i el responsable del betlem.

D'altra banda, els pròxims dies 21, 22, 23 i 24 de desembre, de 10:30 a 13:30, el Pare Noel visitarà el mercat, es passejarà per la barriada i atendrà aquells nins i nines que s'acostin al mercat municipal. Així mateix, devora el betlem s'hi instal·larà una bústia per a recollir les cartes dels infants.

Per tal de facilitar les compres nadalenques, el mercat ampliarà el seu horari habitual durant el mes de desembre fins a les 16 h. Romandrà, a més, obert, els dies 24 i 31 de desembre.

Renovació del mercat

El mercat de Santa Catalina ha duit a terme, els darrers mesos, diferents obres per a millorar aquest espai municipal i fer-lo més un lloc més agradable per als visitants. Aquestes tasques han consistit en la neteja de les teulades i la instal·lació de reixes a tots els espais oberts de ventilació per tal d'impedir-hi l'accés dels coloms. Pel que fa a la renovació de la seva imatge, el mercat ha renovat la seva pintura exterior, apostant per un color blau marí que recuperi els seus orígens mariners. S'hi han substituït, a més, tots els panells de les parets i s'hi ha renovat la retolació.

Data darrera modificació: 26 de novembre de 2021

Agenda