Notícies Palma

Segueix el Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

L'àrea d'Infraestructures invertirà 250.000 euros més per continuar fent realitat el projecte de Son Dameto Verd

26 de novembre de 2021

L'Ajuntament ha planificat al pressupost de 2022 continuar executant fases d'aquest projecte que crea un barri amb més ombra, més arbrat i voreres més accessibles

Palma, 26 de novembre de 2021.- L'Ajuntament de Palma, a traves de l'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat, continuarà impulsant el projecte de Son Dameto Verd l'any 2022, que sumarà una inversió entre les obres executades i les obres que s'han projectat per l'any 2022 de 500.000 euros .

 Així ho preveu el pressupost de l'Ajuntament que contempla afegir 250.000 euros més d'inversió per aquest projecte que s'executa per fases i que té per objectiu pacificar el trànsit,eixamplar voreres, sembrar més arbres.

El batle de Palma, Jose Hila, i la tinent de batle d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, acompanyats del coordinador de Districte Ponent, Manuel Fernández i el coordinador general de l'àrea, Luis Sureda, han visitat avui aquestes obres que s'executen des del passat mes d'octubre i que estan arribant a la recta final.

Aquestes obres han permès pacificar el trànsit intern del barri, eixamplarles voreres que han passat dels 1,5 metres als 3,5 metres i crear 30 nous escocells on ja s'han sembrat una vintena d'arbres, a més de desplaçar faroles i construir noves canalitzacions.

L'actuació principal ha estat establir un sentit únic de circulació i crear una voravia davant del CEIP Son Pisà i del tram en corba del carrer Vicent Joan Rosselló. Les voreres han passat dels 1,5 metres a 3,5 metres

Els carrers Vicent Joan i Rosselló, el tram final entre Martí Boneo i Pascual Ribot, al carrer i la glorieta de Martí Boneo, a la glorieta de la Policia Local i carrer Vicent Joan i Rosselló i al carrer Son Dameto, també es doten de més arbres.

Altres actuacions:

Les obres inclouen les següents millores:

-Itineraris accessibles que garanteixen una amplada mínima lliure d'obstacles de 1,80 metres. La pendent transversal és del 2%.

-Es garanteix la continuïtat dels itineraris per a vianants accessibles als punts

d'encreuament de vehicles.

-L'alçada màxima de la vorera és de 12centímetres. Es rebaixa el nivell del

paviment.

Data darrera modificació: 26 de novembre de 2021

Agenda