Notícies Palma

Segueix el Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

L'Ajuntament presenta el programa de Nadal amb més d'una seixantena de propostes

26 de novembre de 2021

Palma, 26 de novembre 2021.- Des d'avui els ciutadans tenen ja al seu abast el Programa de Nadal 2021, que arreplega més d'una seixantena de propostes que es faran a la ciutat des de novembre fins al pròxim 22 de gener.

El document, que es pot consultar en format digital a l'adreça https://nadal2021palma.cat/ es divideix en vuit eixos temàtics: biblioteques, esports, programa d'activitats, "Palma tot un centre de diversió", betlems, Festa de l'Estendard, cultura i mercats. Aquest format permet fer una agenda viva a la qual es poden anar incorporant noves activitats que es puguin programar els pròxims dies, així com corregir o ampliar les ja existents. A més, esdevé una eina de fàcil consulta per a la ciutadania, mitjançant els dispositius mòbils.

El programa recull, com a eixos principals, diferents actes entorn de la Festa de l'Estendard (comencen el 29 de desembre), l'arribada dels patges reials a Cort el pròxim dia 2 de gener i la cavalcada dels Reis Mags al Moll Vell, l'horabaixa de dia 5. Recupera, per tant, alguns esdeveniments que l'any passat, a causa de les restriccions sanitàries motivades per la pandèmia del covid-19, varen haver de ser suspesos o modificats.

El gruix de les propostes són de caràcter familiar. Hi trobam prop d'una quinzena d'activitats a les diferents biblioteques de la xarxa municipal, entre les quals destaquen contacontes, tallers literaris, xerrades, treballs manuals nadalencs, concursos i altres activitats.

Els esports també tenen el seu espai amb quatre activitats, recuperant les festes aquàtiques als poliesportius municipals de Son Moix i Germans Escales, la tradicional Cursa Infantil dels Reis el matí del 5 de gener i la Copa de Nadal de Natació el 26 de desembre.

El programa té també un apartat destinat als betlems de la ciutat i on proposa una ruta pels diferents pessebres que es munten a edificis municipals i privats de la ciutat i que estan oberts al públic per a visitar-los. Hi trobam més d'una dotzena de propostes entre les quals hi ha el betlem de Cort, on també es pot visitar la Bústia Reial fins al pròxim 4 de gener.

La Fira de Nadal i Reis torna a omplir de paradetes la ciutat amb ubicacions a la plaça Major, plaça d'Espanya, plaça de la Porta Pintada, la Rambla i, com a novetat, via Roma i la plaça del Mercat.

Així mateix enguany es recupera "Palma, tot un centre de diversió" amb la col·laboració de les patronals PIMECO i AFEDECO, amb atraccions que ja podem trobar a diferents punts de la ciutat (plaça de l'Olivar, parc de les Estacions, plaça de Santa Pagesa, plaça de París, via Roma, plaça Major, plaça de Miquel Dolç, plaça de Madrid i pàrquing del carrer d'Eusebi Estada). Es recupera, també, el tradicional trenet de Nadal, que tindrà dos recorreguts: el de la zona Centre, amb parada a la plaça de Cort, i el de l'Eixample, amb parada a la plaça d'Abú Yahyà. Es posarà en funcionament el pròxim 4 de desembre.

Data darrera modificació: 29 de novembre de 2021

Agenda