Notícies Palma

Segueix el Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

Conclouen les Jornades Tècniques de Medi Ambient d'ANEPMA amb un balanç molt positiu de més de 400 assistents, 40 ponents i 30 expositors

24 de novembre de 2022

L'Associació Nacional d'Empreses Públiques de Medi Ambient, ANEPMA, ha celebrat avui migdia la cloenda de les XXIX Jornades Tècniques de Medi Ambient, al Palau de Congressos de Palma.

Les Jornades s'han celebrat els dies 22, 23 i 24 de novembre, amb més de 400 assistents d'empreses públiques, administracions i empreses privades de tot l'Estat. Han intervingut uns 40 ponents a les diverses conferències i taules redones i l'exposició de maquinària, productes i serveis ha comptat amb una trentena d'empreses expositores.

Ahir vespre es va celebrar en el transcurs del sopar de gala l'entrega dels premis anuals d'ANEPMA. El premi a la categoria Administració/Empresa Pública al Sr. Rafael Arjona Jiménez, director gerent de l'empresa municipal de neteja de Màlaga durant 18 anys i president d'ANEPMA durant els anys 2012-2016.

En la categoria del sector privat, es va concedir l'esmentat guardó al Sr. Carmelo Aguas, director de la delegació de FCC Medi Ambient de Navarra-Guipúscoa, empresa en la qual porta 52 anys treballant i a la consolidació i el creixement de la qual ha contribuït amb el seu treball, esforç i dedicació.

També, amb motiu del nomenament de Sòcia d'Honor d'ANEPMA, es va entregar un reconeixement a la Sra. Pilar Vázquez Palacios, presidenta d'ANEPMA en el període 2016-2021. Amb la seva feina durant més de tres dècades en aquesta Associació va contribuir al seu desenvolupament i expansió.

Finalment, el Sr. Jesús Diz Pérez, president d'ANEPMA, va entregar una placa al president d'EMAYA, Sr. Ramon Perpinyà, en record i agraïment de la celebració de les XXIX Jornades Tècniques la ciutat de Palma. Perpinyà va clausurar l'acte agraint a tots els assistents la presència a aquestes Jornades.

Així mateix, avui migdia, a l'acte de cloenda, s'ha lliurat el Premi Extraordinari ANEPMA a Cristina Narbona, que ha recollit Aina Calvo. La premiada ha enviat un missatge d'agraïment en vídeo.

Data darrera modificació: 25 de novembre de 2022

Agenda