Notícies Palma

Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

L'Ajuntament fumiga 200 hectàrees a les Fontanelles i el Pla de Sant Jordi per a prevenir el moscard comú

10 de juny de 2016

Avui s'ha fumigat amb un helicòpter un producte granulat que permetrà una perdurabilitat dels efectes entre 2 i 3 setmanes

Martín: "Demanam més cura dels safaretjos privats que no estan ben mantinguts, ja que són un focus important de cria del moscard"

Palma, 10 de juny de 2016.- Avui s'ha fet la fumigació aèria amb helicòpter a la zona de les Fontanelles i el Pla de Sant Jordi per a prevenir la proliferació de moscards a Can Pastilla i la Platja de Palma.

Enguany s'ha fet el tractament amb producte granulat que permet una major perdurabilitat, entre 2 i 3 setmanes després de la seva aplicació. Així, a més de les zones humides, també s'aplicarà a zones que es preveu que es poden inundar en el futur. En total es tractaran al voltant de 200 hectàrees.

La regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martín, ha afirmat que aquest nou tractament permetrà millorar pel que fa a la prevenció. Però la regidora ha demanat major cura dels safaretjos privats que no estan en bon estat de manteniment i que, segons ha apuntat, "són focus importants de proliferació del moscard comú".

Avui s'ha actuat a la zona de les Fontanelles, el Pla de Sant Jordi i la bassa de Can Guidet, a la Casa Blanca, "un dels punts més problemàtics per l'acumulació d'aigua" segons ha explicat Martín.

Antònia Martín ha agraït al Palma Aquarium la cessió de l'aparcament per a poder realitzar les maniobres amb l'helicòpter i la feina de la Regidoria de Districte, encapçalada per Llorenç Carrió, en la difusió a totes les associacions de veïns i hoteleres de la zona de l'actuació d'avui amb l'helicòpter.

Data darrera modificació: 13 de juny de 2016

Agenda