Notícies Palma

Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

A final de 2016 Cort haurà pintat 37 centres escolars de Palma, des de l'inici del mandat

22 de juny de 2016

Enguany l'Ajuntament inverteix un total de 774.807 euros en treballs de pintura interior i exterior de 24 centres

Hila: "Estam invertint en educació pública de qualitat i un requisit bàsic és que els centres estiguin en les millors condicions possibles"

Palma, 22 de juny de 2016.- El batle de Palma, José Hila, la tinent de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll, i el regidor d'Infraestructures, Rodrigo Romero, han visitat avui el CEIP Aina Moll, on l'Ajuntament de Palma inverteix enguany 96.468 euros en la pintura interior i exterior del centre. Durant la visita, Hila s'ha reunit amb la directora del centre i membres del professorat.

El batle ha explicat que quan acabi l'any 2016, Cort haurà pintat un total de 37 centres escolars a Palma des de l'inici del mandat: 13 durant 2015 i 24 al llarg de 2016.

Hila ha assegurat que "estam invertint en educació pública de qualitat i un requisit bàsic és que els centres estiguin en les millors condicions possibles. Per això hem invertit un milió d'euros, només arribar al govern, per a posar al dia els col·legis, i pintar aquests 37 centres". Hila també ha anunciat que Cort destinarà fons de la Llei de capitalitat per a altres obres de manteniment als centres.

El batle ha destacat "la bona sintonia entre àrees i també entre institucions, estam coordinats les àrees municipals d'Educació i Infraestructures i també amb la Conselleria d'Educació", encarregada de les obres estructurals dels centres, "tots treballam conjuntament per a actuar en la millora dels centres".

Actualment, durant l'any 2016, l'Ajuntament du a terme tasques de pintura a un total de 24 col·legis, amb un pressupost total de 774.807,83 euros. D'aquests 24 centres, a set ja s'han finalitzat els treballs, a sis estan actualment en execució i hi ha 11 col·legis que tenen planificats treballs de pintura a l'interior durant l'estiu. Aquesta xifra se suma als 13 col·legis que es varen pintar entre juliol i desembre de 2015, a l'inici del present mandat.

Al CEIP Aina Moll les tasques de pintura exterior ja s'han finalitzat i ara està previst dur a terme durant l'estiu els treballs de pintura interior de les aules i la resta de dependències d'aquesta escola.

Data darrera modificació: 23 de juny de 2016

Agenda