Notícies Palma

Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

Palma renova la seva col·laboració amb el Fons Mallorquí de la Solidaritat

9 de setembre de 2016

L'Ajuntament aportarà 20 mil euros per a poder finançar l'execució de projectes de cooperació al desenvolupament

Aligi Molina: "El Fons fa una magnífica feina i no només hem de mantenir la nostra aportació sinó incrementar-lar de cara al futur"

Palma, 8 de setembre de 2016.- El tinent de batle d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, i el president del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, Joan Verger, han firmat avui el conveni de col·laboració mitjançant el qual l'Ajuntament contribuirà als objectius de l'organització solidària durant l'any 2016.

L'Ajuntament contribuirà així amb una partida de 20 mil euros per a poder finançar l'execució de projectes de cooperació al desenvolupament humà integral als països empobrits.

Molina ha destacat la importància de seguir col·laborant amb l'associació de la qual forma part com a soci des de l'any 1993. "Fan una magnífica feina i no només hem de mantenir la nostra aportació sinó incrementar-la de cara al futur", ha destacat el regidor.

Verger ha destacat l'aportació de l'Ajuntament "pel que ens aporta al Fons i ens ajuda a fer campanya perquè altres municipis també s'hi adhereixin i ens permetin entre tots tenir un bon pressupost per a ajudar a les zones més necessitades del món".

Data darrera modificació: 12 de setembre de 2016

Agenda