Notícies Palma

Ple en directe Canal YouTube Twitter Ajuntament Facebook Ajuntament

Comença el termini per inscriure's als gairebé mil cursos dels 29 casals de barri de Palma

15 de setembre de 2016

Un total de 14.674 persones es beneficiaren dels cursos l'any passat

Eva Frade: "Enguany fomentem els cursos de creativitat per poder establir sinèrgies entre els artistes, els barris i la ciutadania"

La regidoria vol avançar cap a un model de gestió dels casals en què la ciutadania tingui més protagonisme

Palma, 14 de setembre 2016.-La regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, ha presentat avui l'oferta de cursos que s'impartiran als 29 casals de barri durant el curs 2016-2017 i als què la ciutadania pot inscriure's a partir del 15 i fins el proper 23 de setembre. L'oferta del present curs ja es pot consultar a la web de l'àrea de Participació Ciutadana (www.palma.cat). El preu d'inscripció varia en funció del tipus de taller i està en torn als 38 euros per trimestre.

En total al present curs s'oferiran més de 900 cursos d'activitats que abasten diferents àmbits com anglès, ball, brodat, ioga, manualitats, pilates, pintura, zumba, dansa del ventre, informàtica, ball de bot, guitarra, restauració de mobles, fotografia, patchwork, country, ganxet, entre d'altres. La regidora Eva Frade, ha destacat que una de les novetats d'enguany és la presència de una major oferta de tallers de l'àmbit creatiu "per tal de poder potenciar sinèrgies entre els barris, els artistes i la ciutadania". Així, a l'oferta d'enguany s'han afegit com a novetat tallers d'escriptura creativa, d'automaquillatge, hort urbà, tallers de cuina familiar o tallers intergeneracionals, entre d'altres.

La regidora, Eva Frade, ha aprofitat per explicar que s'està fent feina perquè cada vegada més casals estiguin gestions pel teixit associatiu de cada barri i que així els casals siguin el nucli central de la vida dels barris. "Volem fer dels ¨casals de barri el nucli central de la vida als barris, dinamitzant la comunitat i fomentant l'oci no-mercantil".

Models de gestió


En aquests moments Palma compta amb 29 Casals de barri dels quals 14 són de gestió privada (empreses especialitzades), 11 són de gestió mixta (mitjançant un conveni de cessió a entitats i associacions de veïns) i quatre tenen una gestió directa per part de l'Ajuntament amb cessions d'ús.

Data darrera modificació: 15 de setembre de 2016

Agenda